Over Sarah

Mijn hart ligt bij de ontwikkelende en ontplooiende mens, die ik graag wil begeleiden zijn talenten dienstbaar in te zetten in de vorm die bij hem of haar past. Ik heb een passie voor leren van het leven. 

 

Mijn weg langs opleidingen en werkplekken is daar een uiting van.

 

Van oorsprong ben ik Vrije School lerares en heb 15 jaar in verschillende functies in binnen en buitenland gewerkt.

 

Sinds 2000 werk ik als levenscoach, na de drie jarige Pulsar Academie tot veranderkundige, erkend door CRKBO, gevolgd te hebben. 

 

Ik heb de Heroriëntatie Cursus voor studenten die vastgelopen waren in hun studie aan de Vrije Hogeschool en het Horizonjaar, een persoonlijk leerjaar voor volwassenen op de Pulsar Academie een jaar begeleid.

 

Daarnaast heb ik vele cursussen ‘Koers Vinden in je leven’, Geweldloze communicatie en vervolgcursussen gegeven. Momenteel geef ik regelmatig een kennismakingscursus Ikigai, een zingevingscursus.

 

Ik werk als gesprekstherapeut/levenscoach, bij twee antroposofische gezondheidscentra in Zoetermeer en Leiden en in mijn tuinhuis thuis. 

 

In 2009 werd ik geconfronteerd met lymfeklier kanker in mijn milt. Het doormaken van deze ziekte en de tijd daarna heeft mij veel levensinzichten gegeven. In de herfst van 2010 ben ik begonnen met schilderles bij Gerard W. Rietbergen in Gouda. Dit bleek een schot in de roos te zijn, een vreugdevol creatief proces begon, innerlijk verrijkend en verdiepend. De schilderijen op deze website heb ik zelf gemaakt. Samen hebben wij vele cursussen ‘Schilderend op Verhaal komen’ gegeven.

 

Ik ben getrouwd met Marco Ephraïm, antroposofisch huisarts. We hebben drie prachtige volwassen kinderen

To Top